Praktische informatie

//Praktische informatie
Praktische informatie2018-10-05T10:14:53+00:00

Praktische informatie

Hier vind je de praktische informatie als je het opleidingsprogramma om trainer te worden wilt volgen.

Download de brochure

Toelatingscriteria

Je bent in het bezit van een HBO diploma of vergelijkbaar niveau. Daarnaast heb je ervaring in het begeleiden van groepen en het hanteren van didactische principes en werkvormen. En je hebt ervaring in het werken met de doelgroep waarvoor je de licentie wilt behalen.

Plaats en tijden

Voor de opleiding en de Top Class kiezen wij een locatie in het midden van Nederland. De opleidingsdagen beginnen altijd om 09.30 uur en duren tot 17.30 uur.

De data zijn voor module 1: 4 en 5 oktober, 1 en 2 november, 7 december, 10 en 11 januari 2019. De data voor module 2: 31 januari en 1 februari, 28 februari en 1 maart 2019. Daarop volgt mogelijk een individueel traject van coaching (2 sessies) en supervisie (waarbij de supervisor ook 2 bijeenkomsten bezoekt) op een zelf te organiseren en uit te voeren pilottraining. De data hiervoor worden individueel besproken. Of (afhankelijk van de groepsgrootte) een groeps traject. Data module 3 zijn: 7 dagen worden later bekend gemaakt.

Kosten

De kosten voor het gehele opleidingstraject zijn € 4.995,-. De kosten voor het gehele opleidingstraject voor Effectief leidinggeven komt neer op €5750,-. De kosten zijn btw-vrij en inclusief trainingsmateriaal, autorisatie en de lunch + koffie / thee tijdens de opleidingsdagen.

Inschrijving en betaling

Schrijf je in voor de opleiding Communicatie Trainer via info@gordoncommunicatie.nl

De TOP Class en de opleiding Communicatie Trainer zijn erkend door het CRKBO.

Laatste column

Heb jij het Vakantie-Gen?

25 juli 2017|

Een boeiend artikel van Linda Peperkoorn voor een Vakantie-Zen! “Koningin [...]

Wil je meer informatie, of wil je Gordon® trainer worden?

Neem contact met ons op