Mastertrainers

Marianne Burggraaff en Dorothea Verhagen zijn als Mastertrainers verbonden aan de NET en leiden alle Gordontrainers op. Daar zetten zij hun jarenlange expertise voor in. Naast een brede opleiding hebben ze lange ervaring als opleider, trainer en coach in diverse sectoren. Zij begeleiden elk proces met persoonlijke aandacht en enthousiasme.

Marianne Burggraaff

Sinds 2010 als opleider verbonden aan de NET.

Ik ben geautoriseerd Gordon® trainer voor:

  • Persoonlijke en Professionele effectiviteit
  • Effectief leidinggeven
  • Opvoeding

Vanaf 2010 ben ik opleider/train-de-trainer voor licenties tot Gordon® Trainer. Ik volgde een opleiding tot coach, aan de Alba Academie voor leadership and coaching. Verder ben ik afgestudeerd in de arbeids- en organisatiepsychologie aan de Universiteit van Tilburg.

“Als trainer ervaar ik wat het met mensen doet wanneer zij zich bewust worden van hun eigen communicatie patronen. Wat het brengt om die patronen te onderzoeken. Ik geniet ervan deelnemers te begeleiden bij communicatie en gedragsverandering vanuit echt contact met zichzelf en met de ander. Binnen de Gordon® trainingen en de opleiding doorlopen mensen vaak het proces van “buiten naar binnen”, zij worden krachtiger als persoon door ook kwetsbaar te zijn en gevoelens en behoeften te erkennen. Ik werk met eigen situaties en ervaringen van de deelnemers, tegen de achtergrond van het Gordon® Communicatie model, gebaseerd op de Humanistische psychologie.”

Dorothea Verhagen

Mijn eigen ervaringen met de Gordon® methode hebben zowel in werk als privé een grote blijvende impact.

Ik ben geautoriseerd Gordon® trainer:

  • Persoonlijke en Professionele effectiviteit
  • Effectief Leidinggeven
  • Kinderopvang | Communiceren met ouders

Sinds 2010 ben ik opleider/train-de-trainer voor licenties tot Gordon® Trainer.
Ik heb een opleiding gevolgd tot Casemanager Zorg en Zekerheid, trainer persoonlijke ontwikkeling ICM, tot Team Coach bij Roy den Brabander | Esther Haan en ik heb de Post Bachelor Organisatiepsychologie gevolgd.

“Om anderen te leren veranderen moet je zelf durven te veranderen!”

De methode biedt concrete vaardigheden, een attitude verandering. In de huidige samenleving en werkomgeving van mensen is er een enorme behoefte aan contact en verbinding, naast versterking van autonomie van mensen. De Gordon® methode omvat beiden. Een vereniging van kracht en kwetsbaarheid. Als trainer/opleider heb ik het voorrecht om te kunnen genieten van de enorme ontwikkeling die mensen doormaken door middel van de Gordon methode.
De verbinding tussen de praktijk en de theorie maken de trainingen en opleiding zeer effectief met concreet resultaat. Steeds passend bij de persoonlijke en professionele leerpunten van de deelnemers. De methode bestaat uit een sterk communicatiemodel gebaseerd op de Humanistische psychologie.